+31 6000 000

Tilburg, Nederland

hello@mail.com

+31 6000 000

Orlando di Lassostraat 8, Oss

n.knechten@bynoud.nl

Parallelweg 18G, Oss

0618231832

n.knechten@bynoud.nl

0618231832

ERVARINGEN

Jens Timmers

Hier nu 2 keer een auto gekocht, waarom..? Omdat het klopt!
Alle papieren, kilometers, keuringen, beurten en services zijn standaard gecontroleerd en in orde. Van alle “autohandel” die er is in Nederland, onderscheidt Noud zich veruit met zijn kwaliteit en kennis in dit vakgebied. Om deze reden mag Noud dan ook professioneel in en verkoper genoemd worden. Met mijn hand op het hart, durf ik iedereen te adviseren om hier jouw droomauto te kopen. Je zult er geen spijt van krijgen!

Paulien de Jong

Fantastisch! Niet eerder zo relaxt een auto gekocht. Een verademing dat Noud vol enthousiasme de tijd neemt, zijn afspraken nakomt en er eindelijk eens geen onverwachte kosten bijkomen. Absoluut een aanrader om hier je auto te kopen! Dank je wel Noud, want ik ben heel blij met mijn Mini. Succes met je mooie bedrijf!

Dinesh Durán Jiménez

Ik heb een tijdje terug een auto gekocht bij Noud. Ik ben daarbij erg goed geholpen door Noud en vriendelijk te woord gestaan. Hij is goed op de hoogte van de auto’s die hij verkoopt en kon me dus vrij gedetailleerd vertellen hoe alles werkte.
Kortom een aanrader en een welverdiende 5 ster review.

Plan uw afspraak.

‘By Noud maakt het u zo gemakkelijk mogelijk en neemt al uw zorgen af. Bent u geïnteresseerd in een oriënterend gesprek? U kunt hieronder zelf uw afspraak inplannen wanneer u dat uitkomt. Het is hierbij ook mogelijk om een afspraak in te plannen voor een proefrit. U ontvangt een bevestigingsmail van uw afspraak en wij kijken er graag naar uit u te ontvangen!’

Er zijn zoveel verschillende soorten auto's

Dat stapje extra, 3 kleine woorden met een grote betekenis. Wat By Noud belangrijk vindt, is dat de wens van de klant realiteit wordt. Door goed te luisteren naar de wensen van de klant, kan ik er voor zorgen dat uw wens daadwerkelijk gerealiseerd wordt. Doordat wij erg dynamisch werken, werken wij niet met vaste werktijden en denken wij graag met u mee om afspraken of afleveringen op uw agenda aan te passen. Een oriënterend gesprek of bezichtiging bij de door u gewenste locatie is voor ons geen enkel probleem. Natuurlijk bent u ook altijd welkom in mijn showroom in Oss. Tot snel! 

Welkom by Noud

Ontvang nu bij bestelling van de volgende producten gratis de bijbehorende poetsdoek

  • Quick sealant
  • Multi purpose cleaner
  • Tyre Shine

Daarnaast ontvang je ook bij elke bestelling onze multi purpose towel!

Vul hieronder je e-mail adres in en ontvang de code voor de gratis poetsdoek in je mailbox.